Деякі особливості сучасних процесів економічної інтеграції у Східноазійському регіоні - Швед, Ю.В. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
У статті проаналізовано основні особливості сучасних процесів економічної інтеграції у Східноазіатському регіоні, виявлено напрями їх впливу на зміни регіональної архітектури, сформульовано пропозиції щодо врахування сучасних інтеграційних процесів у Східній Азії при розробці та впровадженні зовнішньоекономічного курсу України в зазначеному регіоні. В статье проанализированы основные особенности современных процессов экономической интеграции в Восточноазиатском регионе, выявлены направления их влияния на изменения региональной архитектуры,сформулированы предложения об учете современных интеграционных процессов в Восточной Азии при разработке и реализации внешнеэкономического курса Украины в данном регионе. The main items of the article are the most important features of modern processes of economic integration in the East Asia region, also the directions of their future changes in regional architecture are shown, taking into account modern internationalization processes there are offers regarding providing and developing macroeconomic course of Ukraine in Asia-Pacific region.