Історія України крізь призму мікроісторії та історії повсякденності (Краєзнавство, 2010)
16 вересня 2010 р. в Інституті історії України НАН України відбулася Всеукраїнська наукова конференція “Історія України крізь призму мікроісторії та історії повсякденності”.