Культура масових свят та українське суспільство у 1930-х роках - Гогохія, Н. (Краєзнавство, 2010)
У статті аналізується зміст і функції радянської культури масових свят доби тоталітаризму та їх вплив на українське суспільство 1930-х років. В статье анализируется содержание и функции советской культуры массовых праздников периода тоталитаризма и их влияние на украинское общество 1930-х годов. Becoming soviet culture of mass time holidays of totalitarianism and their influence are analyzed in Ukrainian society 1920–1930th.