Срібні та золоті монети Луцька у ХІV–ХVІ ст. - Пасюк, І. (Краєзнавство, 2010)
У статті йдеться про випуск срібних та золотих монет в Луцьку у ХІV-ХVІ ст. з їхніми регіональними особливостями. Звернено увагу на карбування цих монет як перших власних грошей на Волині. В статье рассказывается о выпуске серебряных и золотых монет в Луцке в период ХІV-ХVІ вв. с их региональными особенностями. Обращено внимание на чеканку этих монет как первых собственных денег на Волыни. The article discusses the release of silver and gold coins in Lutsk during the XIV-XVI centuries with their regional characteristics. An attention is paid to the minting of these coins as the first of its own money in Volhynia.