Роль релігійного краєзнавства у дослідженні малої Батьківщини - Костриця, М. (Краєзнавство, 2010)
Досліджено внесок релігійних діячів у розвиток і становлення краєзнавства Волині. Исследован вклад религиозных деятелей в развитие и становление краеведения на Волыни. It is an investigation of clerics’ deposits in development and formation of Volyn area studies.