Вручення премії імені Дмитра Яворницького–2010 - Клепак, Г. (Краєзнавство, 2010)
Урочистості, присвячені вшануванню пам’яті видатного історика, археолога, етнографа, фольклориста і письменника Дмитра Івановича Яворницького та лауреата премії імені Д. Яворницького, пройшли 8 листопада 2010 року у Київському будинку вчителя.