60-річчя члена-кореспондента НАН України В.Б. Євтуха (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2008)
14 липня виповнилося 60 років видатному вченому в галузі етносоціології членові-кореспондентові НАН України Володимирові Борисовичу Євтуху.