Друга науково-практична етнографічна конференція «Середня Наддніпрянщина: матеріальна і духовна культура» - Жам, О.; Ткаченко, Н. (Краєзнавство, 2010)
10-11 червня 2010 р. в м. Переяслав-Хмельницький у Національному історико-етнографічному заповіднику «Переяслав» відбулася II науково-практична етнографічна конференція «Середня Наддніпрянщина: матеріальна і духовна культура».