Комп’ютеризована система управління індивідуальними навчальними планами магістратури - Юхимчук, C.В.; Бурбело, С.М.; Бевз, С.В.; Кузьміна, Н.Ф.; Хрущак, С.В. (Оптико-електронні інформаційно-енергетичні технології, 2008)
Розроблено структуру автоматизованої системи формування індивідуальних планів магістрантів в забезпеченням вимог Болонського процесу. Запропоновані моделі реалізовано у середовищі автоматизованої системи ведення документообігу, моніторингу та управління організаційними процесами Інституту магістратури, аспірантури та докторантури Вінницького національного технічного університету.