Моделі управління регіональними освітніми мережами та комплексами - Січко, Т.В. (Оптико-електронні інформаційно-енергетичні технології, 2008)
Розглянуто формальний опис освітніх мереж та комплексів, який включає їх структурний та функціональний опис, розглянуто зовнішню, внутрішню та загальну моделі елементу регіональної освітньої мережі. Детально розглянуто потокову модель управління регіональною освітньою мережею. Paper considers formal description of educational networks and complexes. Description includes structural and functional aspects. Internal, external, and common models of an element of regional educational network considered. Detailed view of flow control model is given.