Метод вбудовування даних у зображення за можливості JPEG–стиснення - Васюра, А.С.; Лукічов, В.В. (Оптико-електронні інформаційно-енергетичні технології, 2008)
Запропоновано еволюційний підхід підвищення ефективності шаблонної схеми вбудовування даних зa можливості JPEG-стиснення, що полягає в ітеративному покращанні складу множини стеганографічно використовуваних шаблонів. Suggests an evolutional approach of efficiency increasing of data embedding template technique by possibility of jpeg-compression, which consists in iterative improvement of templates set contents for steganographic use.