Діагностика в ієрархічній системі матриць нечітких відношень - Ракитянська, Г.Б. (Оптико-електронні інформаційно-енергетичні технології, 2008)
Приведено принципи діагностики у системах з матрицями нечітких відношень та ієрархічну нечітку модель і приклад застосування її у медичній практиці.