Алгоритм швидкого оброблювання значень для медіанних фільтрів - Кулик, А.Я.; Томків, В.В.; Кулик, Я.А.; Кулик, О.А. (Оптико-електронні інформаційно-енергетичні технології, 2008)
Проведено оцінку властивостей медіанної фільтрації, що застосовується до вхідного потоку символів. Визначено залежність параметрів АЦП відповідно до необхідних якостей медіанної фільтрації. Розроблено методику реалізації алгоритму швидкого оброблювання значень медіанним фільтром. Проведено дослідження ефективності медіанної фільтрації для експериментального набору вхідних даних. In this paper we evaluate properties of median filters, which is applied to incoming stream of symbols. Dependency of Analog-to-digital device properties from required median filtering quality is obtained. Realization method for quick values processing with median filter is developed. Investigation of the median filtering efficiency was done for experimental input data sets.