Метод оцінки подібності веб-сторінок - Дубовой, В.М.; Краковецький, О.Ю.; Глонь, О.В. (Оптико-електронні інформаційно-енергетичні технології, 2008)
Наведено метод оцінювання Інтернет-сторінок та їх алгоритм очищення від інформаційного шуму; запропоновано алгоритм видалення веб-сторінок з даними, що дублюються.