Комбінований метод пошуку оптимальних рішень з використанням засобів теорії графів - Войтко, В.В.; Бевз, С.В.; Бурбело, С.М.; Гавенко, О.В. (Оптико-електронні інформаційно-енергетичні технології, 2008)
Розроблено автоматизовану систему пошуку оптимальних рішень, що базується на використанні алгоритмів теорії графів. Developed by an automated system to search for optimal solutions, through the use of algorithms graph theory.