Моделювання структури інформаційної системи управління агропромислового комплексу регіону - Черняк, Н.І. (Оптико-електронні інформаційно-енергетичні технології, 2008)
Розглянуто моделі та задачі інформаційної системи управління розвитком агропромислового комплексу на різних рівнях управління. This article considers models of Management Information Systems for agriculture industry development process at different levels of government.