Спосіб ущільнення запису зображень - Тимченко, Л.І.; Мартинюк, Т.Б.; Загоруйко, Л.В.; Загоруйко, Т.А. (Оптико-електронні інформаційно-енергетичні технології, 2008)
Запропоновано новий спосіб і відповідний пристрій для ущільненого запису зображення, в якому збільшено швидкість оброблення інформації і зменшено апаратні витрати (ємність запам'ятовувального пристрою). In the article a new method and proper device is offered for the close-settled record of image speed of treatment of information and diminished vehicle charges is megascopic in which (storage capacity).