Перетворювачі кодів на динамічному оптичному запам’ятовуючому пристрої - Цирульник, С.М.; Лисенко, Г.Л. (Оптико-електронні інформаційно-енергетичні технології, 2008)
Приведено принципи функціонування і структури перетворювачів кодів на підставі регістрових структур волоконно-оптичних запам'ятовуючих пристроїв.