Паралельний матричний спецобчислювач для системи томографії - Заболотна, Н.І.; Шолота, В.В.; Мусійчук, І.В.; Бондарчук, Я.М. (Оптико-електронні інформаційно-енергетичні технології, 2009)
Розглянуто можливість використання паралельного матричного спецобчислювача для системи томографії. Визначено алгоритм реконструкції гомографічного зображення і на його основі запропоновано структурну систему спецобчислювача. Також запропоновано аспекти практичної реалізації спецобчислювача на сучасній оптоелектронній елементній базі, обраховано його часові характеристики та показано перспективність застосування. In the article it is considered to an opportunity of use the parallel matrix special computer for tomograf ic system. The reconstruction algorithm is determined and the special computer structural scheme on it`s base is offered. Also practical realization of special computer is offered on the current optoelectronic basis of elements, time characteristics are computed and it is shown the perspectivity of use.