Побудова приймача з використанням дискримінантної процедури на засадах критерію Фішера - Кулик, А.Я.; Москвін, О.М.; Кривогубченко, С.Г.; Кулик, Я.А. (Оптико-електронні інформаційно-енергетичні технології, 2009)
Запропоновано слідкуючу дискримінантну процедуру відтворення змін управляючого параметра хаотичної послідовності для систем широкосмугової модуляції на основі критерію статистичної обробки Фішера. Tracker discriminant renewal procedure of chaotic sequence control parameter is offered for broadband modulation systems, based on statistic handling criteria of Fisher.