Розробка розподіленної системи розпізнавання автомобільних номерів - Волкова, Н.П.; Любченко, В.В.; Полякова, М.В. (Оптико-електронні інформаційно-енергетичні технології, 2009)
Мета роботи - розробка клієнт-серверної програмної системи для спрощення контролю за автотранспортом на автостоянках. Для розробки програмного забезпечення використано технологію .NET Remoting. Програмний продукт написано мовою C. Purpose of this work is elaboration of client-server program system for control simplification after a motor transport on the car park. The .NET Remoting technology is used for software development. A software product is developed by C#.