Чисельний аналіз двовимірної моделі обробки різнотипних викликів у бездротовій мережі із чергами - Меліков, А.З.; Велібеков, А.М. (Оптико-електронні інформаційно-енергетичні технології, 2009)
Вивчено двовимірну модель стільникових мереж зв'язку з необмеженою чергою хендовер викликів. Нові виклики обслуговуються у відповідності до схеми з явними втратами. Запропоновано прості обчислювальні процедури наближеного розрахунку їх показників якості обслуговування.