Математична модель джитеру у волоконно-оптичних системах передачі інформації - Бортник, Г.Г.; Васильківський, М.В.; Челоян, В.А. (Оптико-електронні інформаційно-енергетичні технології, 2009)
Запропоновано математичну модель джитеру у волоконно-оптичних системах передачі інформації, яка дає змогу будувати оптимальні структури систем зв'язку. The mathematical model of jitter in fiber-optic data transmission system is introduced in the research. This model gives the ability to construct optimal architectures of telecom systems.