Нанотехнологічні аспекти реалізації оптико-електронних модулів для око-процесорного визначення ознак - Новицький, Р.М.; Іванов, О.А.; Тодорашко, Н.І.; Штельмах, О.О. (Оптико-електронні інформаційно-енергетичні технології, 2009)
Запропоновано використання розроблених підходів при проектуванні окремих структур обчислювальних систем, які базуються на оптико-електронному принципі око-процесорної обробки інформації, з метою забезпечення розробки та впровадження нанотехнологічних оптико-електронних високоефективних елементів та пристроїв для їх подальшої інтеграції в загальну структуру обчислювальних, лазерних та оптико-електронних систем, а також систем штучного інтелекту. In the article the use of the approaches, developed by authors, is offered at designing separate structures of the computer systems, which are based on optoelectronic principle of eye-processor information processing, with the purpose of maintenance of development and application of nanotechnology optoelectronic high-performance elements and devices for their further integration in general structure of the computing, laser and optoelectronic systems, and also systems of artificial intelligence.