Оцінка імуномодулюючої дії препарату «Неофіт» - Мусич, О.Г.; Дядюша, Л.М. (Збірник наукових праць Інституту геохімії навколишнього середовища, 2011)
Доказано високу біологічну активність препарату «Неофіт» на посівах вивчених овочевих культур, як при допосівній обробці насіння, так і в умовах вегетації. Доказана высокая биологическая активность препарата «Неофит» на посевах изученных овощных культур, как при допосевной обработке семян, так и в условиях вегетации. It was proved the high biological activity of the preparation «Neophyte» on the crops of learning vegetables as by the premise sowing of seeds and by the conditions of the vegetation.