Парові борошномельні млини Бродських в місті Києві 2-ї пол. ХІХ ст. - Жам, О. (Краєзнавство, 2011)
У статті аналізується діяльність парових борошномельних млинів родини Бродських в м. Києві у 2-й пол. ХІХ ст. В статье анализируется деятельность паровых мукомольных мельниц семейства Бродских в г. Киеве во 2-й пол. ХІХ века. In the article annualized steam flour-mills family Brodsky in the Kyiv in the 2-nd half of the XIX century.