Сторінками історії Луганського краю - Анпілогова, Т. (Краєзнавство, 2011)
Рецензія на: Історія Луганського краю / за ред. В.С. Курила ; авт. кол. : І. Ю. Бровченко, А. О. Климов, К. І. Красильніков, В. І. Подов, В. Ф. Семистяга ; Держ. закл. „Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка”. - Луганськ : Вид-во ДЗ „ЛНУ імені Тараса Шевченка”, 2008. - 400 с.