Діловодство Харківської духовної консисторії: документообіг, розвиток формулярів документів, особливості церковного справочинства - Селевич, Ю. (Краєзнавство, 2011)
У статті розкривається організація системи діловодства Харківської духовної консисторії; розглянуті заходи щодо удосконалення діловодства консисторії. Збагачує дослідження уведення нового корпусу документів. В статье раскрывается организация системы делопроизводства Харьковской духовной консистории; рассмотрены меры по усовершенствованию ее делопроизводства. The office work of the Kharkiv Ecclesiastical Consistory - the major governing body of the Eparchy in the XIX-th century to the beginning of the XX th. century has been studied in detail. Attempts to reform the system of the church office work were characterized.