Відображення краєзнавчого процесу в Україні 1930-х років у газетній періодиці - Рудий, Г. (Краєзнавство, 2011)
У статті на підставі матеріалів республіканської періодики висвітлюються проблеми розвитку краєзнавства в Україні 1930-х років. В статье на основании материалов республиканской периодики освещаются проблемы развития краеведения в Украине 1930-х годов. In the article the problems of country-specific studies development in Ukraine in 1930-th on the basis of republican periodicals are reflected.