Парафіяльне духовенство Пирятинської та Баришівської протопопій на середину XVIII століття: спроба порівняльного історико-демографічного аналізу за матеріалами сповідних розписів - Дмитренко, В. (Краєзнавство, 2011)
У статті зроблена спроба порівняти основні демографічні показники характерні для середовища православного парафіяльного духовенства єпархій Лівобережної України на основі матеріалів сповідних розписів. В статье предпринята попытка сравнить основные демографические показатели в среде православного приходского духовенства епархий Левобережной Украины на основе материалов исповедных росписей. In the article endeavour analysis the basic historical-demography indices in environment paraxial cleric on the materials church’s registration.