Роль неформализованих елементів НІС у формуванні цінності інновацій - Зухба, Д.С. (Економічний вісник Національного гірничого університету, 2009)
Досліджено, чому навіть добре організовані інституціональні елементи національної інноваційної системі не завжди можуть забезпечити ефективне впровадження інновації. З'ясовано, яким чином неформалізовані елементі НІС впливають на формування цінності інновації. Explored why even good organized institutional elements of national innovation system not always can provide effective usage of innovations. Determined in what way informal elements of NIS influence on shaping of value innovations.