Аналіз фінансово-економічного стану будівельного комплексу Дніпропетровського регіону - Литвиненко, С.В. (Економічний вісник Національного гірничого університету, 2009)
У статті проаналізовано фінансово-економічний стан будівельного комплексу Дніпропетровського регіону. Запропоновано інноваційний фінансовий механізм для зниження прихованої доходності підприємців, а також розроблено алгоритм комплексної системи технологічного проектування, організації, нормування праці і техніки та оцінки витрат проекту. The state and analysis of financial-economical development of building complex in Dnipropetrovsk region were given in an article. General actual problem of shadowing of financial resources was presented. Author suggested the resolution of this problem by reporting of construction work completion in MS Project for contractor, government and watching all expenditures differentially.