Принципи оцінки ефективності інвестицій при венчурному фінансуванні: використання показника IRR - Тарасова, Г.О. (Економічний вісник Національного гірничого університету, 2009)
В статті досліджується можливість адаптації показника IRR для оцінки ефективності венчурних проектів, на основі аналізу співвідношення ризик-прибутковість. Визначено принципи оцінки ефективності інвестицій при венчурному фінансуванні. In the article possibility of adaptation of index of IRR is probed for the estimation of efficiency of venture projects, on the basis of analysis of correlation there is a risk-profitability. Certainly principles of estimation of efficiency of investments at the venture financing.