Організаційне забезпечення системи управлінського обліку на підприємстві - Безкоровайна, Л.В.; Пасенко, Н.С. (Економічний вісник Національного гірничого університету, 2009)
Розглянуто особливості та надано пропозиції по впровадженню управлінського обліку в діяльність вітчизняних підприємства. Подано авторський погляд на проблеми налагодження системи управлінського обліку, а саме функціонального методу обліку витрат. It is considered features and on introduction of the administrative account offers are brought in activity of the domestic enterprises. The author's sight at problems of adjustment of system of the administrative account, namely a functional method of the account of expenses is submitted.