Особливості реалізації фінансового механізму системи вищої освіти України - Тимошенко, О.В. (Економічний вісник Національного гірничого університету, 2009)
У статті розглянуто проблемні питання формування та реалізації фінансового механізму системи вищої освіти України. Особлива увага приділена напрямам удосконалення функціонування фінансового механізму закладів вищої освіти. The article considers problems of development and implementation of financial mechanism of Ukrainian higher school. Special attention is paid to directions of enhancement of the mentioned mechanism in higher schools.