Музеї України як центри краєзнавчої роботи в 20-х – 30-х рр. ХХ ст. - Савчук, В. (Краєзнавство, 2011)
У статті автор розглядає питання впливу музейного будівництва на становлення та розвиток краєзнавчих досліджень у 1920-1930-х роках. В статье автор рассматривает вопрос влияния музейного строительства на становление и развитие краеведческих исследований в 20-30-х годах. The author considers the impact of the museum building in the formation and development of regional ethnography in 20-30's.