«Київ у соціокультурному просторі ХІХ–ХХІ століття: національний та європейський контекст» - Бонь, О.; Ковальов, Є. (Краєзнавство, 2011)
13 квітня 2011 р. у Київському університеті імені Бориса Грінченка, для якого києвознавство є пріоритетною дослідницькою сферою, відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Київ у соціокультурному просторі ХІХ–ХХІ століття: національний та європейський контекст». У ній взяли участь провідні науковці вищих навчальних закладів столиці України, дослідники з Тернополя, Умані, Переяслава-Хмельницького, Канева.