Стеллецький Борис Семенович – маловідомий діяч пам’яткоохоронного руху в Україні - Федорова, Л. (Краєзнавство, 2011)
У статті розглядається діяльність відомого військового діяча Б. Стеллецького з охорони культурної спадщини України, його внесок у розгортання пам’яткоохоронного і краєзнавчого руху в Україні на початку 20 ст. В статье рассматривается участие известного военного деятеля Б. Стеллецкого в охране культурного наследия Украины, его вклад в развертывание краеведческого движения и за охрану памятников в Украине в начале 20 ст. The article considers participation of known military officer B. Stelletsky in protection of Ukrainian cultural heritage, and his contribution to regional studies movement as well as in protecting monuments in Ukraine at the beginning of XX.