Поле у “Слові о полку Ігоревім ” та давньоруських літописах - Звагельський, В. (Краєзнавство, 2011)
Розглядається проблема локалізації історико-географічного об’єкта Поле, яке згадується у “Слові о полку Ігоревім” та давньоруських літописах. Рассматривается проблема локализации историко-географического объекта Поле, упоминаемого в “Слове о полку Игореве” и древнерусских летописях. We consider the problem of localization of the historical and geographical object field, referred to in the “Song of Igor’s Campaign” and the ancient chronicles.