Система німецьких таборів для радянських військовополонених в Україні: (червень – грудень 1941 р.) - Пастушенко, Т. (Краєзнавство, 2011)
У статті описані етапи становлення впродовж літа-осені 1941 р. системи німецьких таборів для радянських військовополонених на території України. В статье описаны этапы становления в течение лета-осени 1941 г. системы немецких лагерей для советских военнопленных на территории Украины. The article describes the stages of establishment of the German camp system for Soviet prisoners of war on the territory of Ukraine.