Завтра була війна або Спецповідомлення Управління Прикордонних військ НКВС УРСР про воєнні приготування Німеччини напередодні Великої вітчизняної війни - Бажан, О. (Краєзнавство, 2011)
У публікації представлені документи Галузевого державного архіву Служби безпеки України, які містять інформацію про підготовку Третього рейху та його союзників до нападу на СРСР, змальовують "атмосферу" в прикордонних районах УРСР напередодні Великої вітчизняної війни. В публикации представлены документы Ведомственного государственного архива Службы безопасности Украины, которые содержат информацию о подготовке Третьего рейха и его союзников к нападению на СССР, отображают "атмосферу" в приграничных районах УССР накануне Великой Отечественной войны. The publication contains documents from the security servive archives of Ukraine with the information on the Third Reich and its allies preparation for the attack on the USSR. The documents also depict the atmosphere in the frontline regions of Ukraine before the Great Patriotic War.