Культурно-освітня та популяризаторська діяльність етнографічного відділу Волинського науково-дослідного музею (1920-1931 рр.) - Рябчикова, Ф. (Краєзнавство, 2011)
У статті висвітлюються напрями та форми культурно-освітньої та популяризаторської діяльності етнографічного відділу Волинського науково-дослідного музею, який функціонував у м. Житомирі під керівництвом В.Г. Кравченка. В статье представлены направления и формы культурно-образовательной и популяризаторской деятельности этнографического отдела Волынского научно-исследовательского музея, который функционировал в г. Житомире под руководством В.Г. Кравченко. The article explores the trends and forms of cultural, educational and popularizing activity of the ethnographic department of the Volyn Research Museum in Zhytomyr led by V. Kravchenko.