Відтворення основних форм капіталу: проблеми збалансованості - Дучинська, Н.І.; Дучинський, П.І. (Економічний вісник Національного гірничого університету, 2009)
Нагромадження капіталу охарактеризовано як процес відтворення фізичного, людського, інтелектуального, соціального та інших сучасних форм капіталу. Зроблено висновок про необхідність активізації державного регулювання формування ефективного механізму нагромадження капіталу в ринковій економіці. The capital accumulation is characterized as the reprocessing of material, human, intellectual, social and other modern forms of capital. The conclusion about the essential energizing of the efficient capital accumulation arrangements regulation by the state in the market economy is made.