Інституціональні інновації як фактор інноваційного розвитку національної економіки - Пилипенко, Г.М.; Пилипенко, Ю.І. (Економічний вісник Національного гірничого університету, 2009)
В статті аналізуються інноваційні теорії з огляду на можливість їх використання у якості методологічної основи дослідження інноваційної сфери. Розглядаються інституціональні умови, за яких може бути ефективно реалізована інноваційна діяльність. Innovative theories that consider a possibility of their application as a methodological basis for researches in innovative sphere are analyzed in article. Considered institutional conditions at which innovative activity can be effectively realized.