Про сутність і структуру процесів взаємодії суб’єктів інноваційної діяльності - Алсуф'єва, О.О. (Економічний вісник Національного гірничого університету, 2009)
Сутність взаємодії суб’єктів інноваційної діяльності у статті визначається з урахуванням трансформації творчого зерна у суспільне надбання, що пов’язане з узгодженням економічних інтересів на всіх рівнях НІС; наводиться секторальна структура НІС за функціональним критерієм та критерієм, що враховує інноваційну активність економічних суб’єктів. In the article essence of co-operation of actors of innovative activity is determined taking into account transformation of creative corn in public property which is related to the concordance of economic interests at all levels of NIS; a sector structure of NIS is pointed after a functional criterion and criterion which takes into account innovative activity of economic actors.