Управління ризиком при розробці фінансової стратегії підприємства - Пілецька, С.Т. (Економічний вісник Національного гірничого університету, 2009)
У статті на основі принципів побудови системи управління ризиками обґрунтовано механізм управління ними при формуванні фінансової стратегії підприємства. In the article a management mechanism is grounded on the basis of principles to control the system risks by forming financial strategy of enterprise.