Перекарбування іноземних монет в Кримському улусі в другій половині ХІІІ століття - Хромов, К. (Спеціальні історичні дисципліни: питання теорії та методики, 2007)
Исследование посвящено изучению вопроса чеканки собственной монеты Крымским ханством второй половины XIII в. путем надчеканки основы серебряных монет Венеции. The research is dedicated to study of coining own money by the Crimean Khanate in the second part of the XIII-th c. by means of recoining the basis of Venice silver coins.