Топоніміка України - наша заповідна спадщина - Дмитрієнко, М.; Іщенко, Я. (Спеціальні історичні дисципліни: питання теорії та методики, 2007)
Рецензія на книгу: Коваль А.П. Знайомі незнайомці. Походження назв поселень України. – К.: Либідь, 2001. – 302 с.