До просопографічного портрета Івана Мазепи, поезії великий дар: поетична творчость гетьмана - Дмитрієнко, М. (Спеціальні історичні дисципліни: питання теорії та методики, 2009)
Статья посвящена исследованию литературного наследия гетмана Ивана Мазепы. The article deals with the research of hetman Ivan Mazepa’s literary heritage.