Karczmarzewski A. Pieczeci gmin jednostkowych z okresu Galicyjskiego - Перкун, В. (Спеціальні історичні дисципліни: питання теорії та методики, 2009)
Рецензія на книгу: Karczmarzewski A. Pieczeci gmin jednostkowych z okresu Galicyjskiego. – Rzeszow, 2006